Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemsskriv - mai 2016

MedlemskrivOpprettet av Halden Hagelag 15 mai, 2016 00:17

Kjære medlem i Halden Hagelag!

Endelig har vi fått vår, eller sommer? Det er så vidunderlig og jeg antar at de fleste av dere bruker all tid dere har til hagene deres. Husk å ta bilder!


Jeg skulle ha skrevet til dere for lenge siden, men jeg har ventet på oppdaterte medlemslister fra Hageselskapet sentralt. De har jeg fortsatt ikke fått tak i, så dessverre er det noen som ikke får denne meldingen og som skulle ha hatt den. Beklager dette! Nå bruker jeg en gammel liste som jeg hadde liggende på min maskin.

Utdeling av Nemaslug

Først og fremst en stor takk til dere som stilte opp med utdeling av Nemaslug! Vi var vel litt uheldige med hensyn til vær de dagene som Nemaslugen ble utdelt, men noen nytte har det sikkert gjort. Nå blir det en ny utdeling torsdag 19e mai mellom 10 – 17. Så da trenger vi friville igjen. Jo flere vi blir desto kortere tid kan vi stille. Hvis du vil hjelpe til med utdeling, send en mail til undertegnede så fort som mulig, men innen 18e mai klokken 12.00

Haldendagen - staudesalg

Når det gjelder Haldendagen, så har vi i styret besluttet at det kun blir staudesalg ved Tistasenteret. Håper at dere tenker litt på hvilke planter dere vil gi og forbereder ompotting og merking. Hvis dere har planter som ikke blomstrer, ta gjerne med et bilde av den. Da vil den bli mye enklere å selge. Planter kan leveres mellom klokken 9.00 - 10.00.

Tur til Botanisk hage

Så er det vår planlagte tur til Botanisk hage 19e juni. Vi treffes på parkeringsplassen ved Remmen klokken 10.00. Vi tenker oss den delen som er nærmest Odde bru, så er vi ikke i veien hvis det skulle være noe idrettsarrangement på skolen. Omvisningen på Botanisk hage begynner klokken 12.00. Vi regner med at de fleste ønsker lunsj etter omvisningen og vi får den til en gunstig pris ved forhåndsbestilling. Selve omvisningen koster 1000,- kroner for en gruppe på inntil 20 personer.

Send derfor en mail til undertegnede om du vil være med innen 10.e juni, og om du ønsker lunsj. Hvis du disponerer bil, hvor mange ekstra passasjerer kan du eventuelt ta med?

Spontane visninger av egen hage

Vi håper også at vi i år kan gjenta den spontane visningen av egen hage. Dette var, trass i mye dårlig vær, et hyggelig innslag i fjorårets sesong. Send en mail til meg hvis du har lyst til å vise din hage, eller ring eller send SMS til Johan Strand på mob.nr. 48114966. Så blir vi enige om tidspunkt etter hvert.

Varmkompostbinger

Ellers snakket vi om varmkompostbinger på medlemsmøtet hos Lie handelsgartneri, og det viser seg at kommunen selger disse til 1500,- kroner. De kjører dem til og med ut sammen med 3 sekker strø. Ring kommunen og spør etter Kåre Edvardsen hvis du er interessert! Mer info og kontaktopplysninger finner du her.

God Pinse og 17e mai!

Vennlig hilsen

Gun Strandberg og for Halden hagelag

guns@halden.net

mob.nr.: 99598310  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.