Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Alle innsendte bidrag til hagelagets fotokonkurranse 2012

KonkurranserOpprettet av Hageselskapet Halden 24 nov., 2012 03:38

Som mange har fått med seg, så utlyste Halden Hagelag en fotokonkurranse i starten av 2012. Det endelige målet med denne aktiviteten var å skulle lage en veggkalender for 2013 fyllt med fotografier med motiv fra hage og natur. Den er nå under produksjon og skal i trykken slik at den ligger klar i store bunker ved neste medlemsmøte (julemøte med grøt) tirsdag den 11. desember.

Foto: Marit Røed


Fotojuryen har bestått av tre personer: pensjonert professjonell fotograf og medlem av hagelaget Egil Torgersen, samt styremedlemmene Nina Folmer og May-Liss Harseth. Jobben har ikke vært så enkel for oss i juryen, ettersom det langt flere fine bilder enn det er plass til i en kalender. Det finnes bildebidrag som er fristende å velge som vinnerbilder, men vi i juryen har måtte forsøke i tunga rett i munnen og sjelne f.eks. mellom de bildebidragene som ville være flotte som større innrammede bilder til å ha på veggen og de som gjør seg bedre i en veggkalender. Samtidig har vi dessverre måttet velge bort bilder fordi de i farge og motiv ville "forsvinne" og ikke komme til sin rett etter å ha gått gjennom trykken.

Engasjementet blant de mange deltagerne har vært flott, og resultatet blir like flott (om vi får si det selv). Albumene her på hjemmesiden vår er fulle av vakre, spennende og morsomme motiv, vel verdt en titt. Lenger ned finner du linker til de 6 albumene som er opprettet til å romme bildene.

Vi har kåret 12 månedsvinnere som hver i sær har mottatt fine premier. Vi vil rette en stor takk til "Interiørbutikken Nina" som har donert premier til 9 av vinnerne, og "Plantasjen" som har donert premier til 3 av vinnerne.

Og sist men ikke minst tusen takk til alle dere som har sendt inn fotografier! Uten dere ville ikke Halden Hagelag kunne produsere en veggkalender for 2013.


Samtlige innsendte konkurransebidrag finner du her:

Januar & Februar
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#50.1

Mars & April
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#52.1

Mai & Juni
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#53.0

Juli & August
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#56.0

September & Oktober
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#57.0

November & Desember
http://fotokonkurranse2012.hageselskapet-halden.org/#59.1


På vegne av fotojuryen
✿ May-Liss ✿

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.