Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemsskriv nr 4/2009

MedlemskrivOpprettet av Redaktøren 15 des., 2009 20:47

Kjære medlem!

November er ikke bare trist og grå. Helena Hybrida, som blomstret så intenst i månedsskiftet juni/juli, har fortsatt vakre nyper. Og at en ny sesong står for tur viser de allerede litt gule blomsterknoppene på vinterjasminen.

Noe skjer også i hagelaget rundt avslutningen på året. Årsmøtet i oktober valgte et nytt styre, og programmet for 2010 er stort sett på plass. Vi lover mange aktiviteter, håper og tror du finner noen som frister deg!

8. desember er det, som i fjor, julemøte hvor vi skal lære om blomsterdekorasjoner og spise julegrøt. Også denne gang er det Kildebo Blomster som viser sine kunster.

19. januar starter vi opp det nye året. Eva Hennig, som tidligere har markert seg sterkt i vår fotokonkurranse, vil vise bilder fra egen hage. Videre vil BT-Plast Halden vise fram utvalget av selvvanningskasser som produseres i Tistedal. Husk at hagelagsmedlemmene har rabatt på produktene derfra! På møtet blir det også en kort gjennomgang av året som gikk, og nærmere presentasjon av hagelagets planer for 2010. På januarmøtet deler vi ut programmet for hagelagene i Østfold, ”Hva skjer 2010”.

Som du sikkert har sett så oppdateres hjemmesida vår, www.hageselskapet-halden.org stadig. Vi må vise at vi følger med i tiden, og har nå åpnet hjemmesida for blogging. På denne måten gjør vi det lett for medlemmene å skrive inn kommentarer og delta i diskusjoner, slik at sida blir et forum for kontakt mellom alle medlemmene.

Så vil vi minne om Grasrotandelen, dette systemet som gjør at 5% av beløpet du spiller for gjennom Norsk Tipping går til ditt lokale hagelag. Det eneste du trenger å gjøre når du spiller er å oppgi hagelagets organisasjonsnummer, 993902373.

Møter du noen gang argumentet at det koster så mye når du prøver å verve medlemmer til hagelaget? Husk da at alle medlemmer får rabatter hos Ekstrand Blomsterforretning, Floriss i Halden Storsenter, Kildebo Blomster, Lie Handelsgartneri, BT-Plast og Halden Resirkulering. Et så bredt tilbud er i særklasse i Østfold.

Hagelaget i Halden vil ønske deg ei riktig God Jul og et Godt Nytt År både som hageelsker og i sin alminnelighet!

Styret i Hageselskapet Halden

ved Kjell Haugset

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post59