Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemskriv nr 3 2009

MedlemskrivOpprettet av Hageselskapet Halden 12 sep., 2009 14:09

Kjære medlem!

Akkurat nå i september varmer sola, det føles riktig så velfortjent etter å ha vært gjennom en heller regnfull sommer. Hagelagssommeren har bydd på hagevandringer og tur til Sverige. Bildet viser litt av liljesamlingen til Karin og Stellan Olsson.

Med litt mer høstlig drag i lufta søker hagelaget innomhus. Her får du en oversikt over aktivitetene utover høsten, møtene finner som vanlig sted på Halden vgs., avd Porsnes:

15. september kl 19 ”Nyttevekster fra egen hage: Hvordan utnytte ressursene?” ved den kjente haldenkokken Kurt Øraas. Kanskje vil han by på smaksprøver? Urteklubben Borago er spesielt invitert til dette møtet.

20. oktober kl 18 arrangeres årsmøtet. Følgende saker er oppe:

-Valg av møteleder

-Presentasjon av årsmelding, regnskap for 2009 og forslag til budsjett for 2010

-Drøfting av arbeidsplan og budsjett for 2010

-Innkomne forslag

-Valg

Den som vil se saksdokumentene før årsmøtet tar kontakt med styret. Saker som medlemmer vil ha behandlet må sendes skriftlig til styret senest 1 måned før årsmøtet.

20. oktober kl 19 vil Stig Hagemo snakke om fuksia. I gartneriet utenfor Kongsvinger har han ca. 200 ulike sorter fuksia, så her skulle det ikke stå på plantekunnskapen!

17. november kl 19 er tiden inne for det årlige fellesmøtet hvor Borago står som arrangør. Knut Heje vil snakke om ”Bier, blomster og honning”, et tema som så avgjort burde appellere til hagelagets medlemmer!

8. desember kl 19 er det julemøte. Mer informasjon kommer.

Også i høst planlegger vi studiering. Tema er ikke fastlagt, videre informasjon kommer på medlemsmøtene, via epost og på vår hjemmeside. Denne hjemmesida ble opprettet i vinter, og har utviklet seg til å bli det viktigste kontaktpunktet mellom hagelagets styre og medlemmene.

Ha en riktig god høst i hagen, og velkommen til hagelagets arrangementer!

Hilsen styret i Hageselskapet Halden

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post40