Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemskriv nr 4 2008

MedlemskrivOpprettet av Hageselskapet i Halden 31 jan., 2009 23:49
Kjære medlem i Hageselskapet Halden, november 2008

November er ikke den mest fargesprakende tid på året, men idyller finnes da fortsatt ute i hagen. Hjortesumakens dusker står i silhuett mot den grå himmelen, og bøkehekkens blad har ingen planer om å falle til jorda der den danner et vennlig skille mot naboen.

Hagelaget har slett ikke gått i dvale. Et aktivt program for 2009 er klart med, mener vi, mange fristelser. Men her i dette skrivet vil vi først og fremst annonsere de aktivitetene som ligger nærmest i tid, med fokus på desember og januar.

9. desember vil Sandra Moen, veletablert blomsterdekoratør hos Kildebo Blomster, trylle fram blomsterdekorasjoner som passer til jul. Hun legger vekt på dekorasjoner som vi amatører kan ha en viss mulighet til å kopiere, så her er det bare å møte opp og følge intenst med! Siden dette møtet er siste treff i hagelaget før jul, vil vi også by på julegrøt med saft.

20. januar innleder vi det nye året. Som vanlig har vi en myk start uten spesialistforedrag. Denne kvelden vil det lokale hagelagets medlemmer sørge for innslagene: Vi har hatt en fotokonkurranse gående gjennom 2008, og vi vil presentere en billedkavalkade. Noen medlemmer har vært ute og reist og knipset fine bilder. Har DU noen hagebilder du gjerne vil vise fram? Vi setter stor pris på om du i så fall kontakter Kjell, khaugset@frisurf.no .

På dette møtet vil vi gå nærmere gjennom og diskutere programmet for 2009, inkludert planene om tur til Sverige i august. ( I 2009 skal det bli tur!! ) ”Hva skjer 2009” for Østfold vil bli delt ut.

Dette er siste skriv fra hagelaget i år, så vi benytter anledningen til å ønske deg ei riktig God Jul og et Godt Nytt År både som hageelsker og i sin alminnelighet!

Styret i Hageselskapet Halden ved Kjell Haugset

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post3