Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Velkommen til hagelagsmøte 1. mars - kl. 19.00

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 20 feb., 2016 03:25

Tirsdag 1. mars vil vårt eget medlem Lars Bjerke holde foredrag om planlegging og utforming av hagen, med utgangspunkt i erfaringer fra utforming av egen hage i Sponvika. Mange av dere har sikkert besøkt den fantastiske hagen til Eirin og Lars, og noen av dere følger nok deres blogg Hageidyll i Sponvika.


Når Lars nå skal holde foredrag om planlegging og utforming av hagen vil det være på bakgrunn av hans kunstfaglige utdannelse og praksis. Foredraget vil inneholde mye som kan være nyttig og inspirerende for både hagenybegynneren, og som Lars sier, den som allerede har fått vond hagerygg.


Lars har ca 5 års estetisk utdannelse etter studier ved Arkitekthøgskolen i Oslo, Statens Kunst-, og håndverkskole i Oslo, Oslo Film-, og TV-akademi, Statenslærerhøgskole i forming i Oslo. I tillegg har Lars i flere år arbeidet som billedkunstner og kunsthåndverker, deltatt ved noen ti-talls utstillinger i gallerier og kunstforeninger i Norge, blant annet noen juryerte utstillinger. Han er offentlig innkjøpt, og har gjennom årene undervist i estetiske fag fra alt fra grunnskole, private kunstskoler og høgskole. Det er gjennom de siste 15 år som Lars , sammen med Eirin har utformet og opparbeidet hagen i Sponvika.


Som vanlig vil møtet holdes på Halden videregående skole, avd. Risum (se kart), og vi starter møtet klokken 19.00.

Kaffe og loddsalg med fine gevinster (husk kontanter).

✿ Velkommen! ✿  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post217