Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Velkommen til hagelagsmøte 21. oktober kl. 19.00

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 21 okt., 2014 01:56

Aller først viktig informasjon: Fra oktober av blir Tosterødberget stengt for utleie på grunn av ombygging. Men vaktmestertjenesten ved de videregående skolene her i Halden har kommet med et svært godt tilbud; vi får fra oktober av benytte den flotte kantina på Risum VGS til våre hagelagsmøter.


Tirsdag 21. oktober starter vi opp med årsmøte kl. 18.00.

Deretter blir det hagelagsmøte der vi får besøk av foredragsholder Tellef Lund. Han kommer for å snakke om Toscana.


Tellef er hagelagsleder på Tjøme, pensjonist og farter rundt på Østlandet og leverer fengende foredrag om ulike emner. Toscana er et av hans favorittområder, og han sier:

"Her har etruskerne skapt kulturskatter i et landskap som bare er vakkert. Vi besøker Montalcino, Montepulciano, Firenze og mange andre kjente steder. Vi får med oss blomstrende landskap, god lokal mat og fantastiske viner."


~ ~ ~

På hagemøtet blir det anlening til å kjøpe den rykende ferske boka "30 opplevelser i Halden og Aremark" skrevet av Morten Paulsen.
Han beskriver flotte turer i kjente og mindre kjente deler av våre vakre omgivelser. Vanlig pris er kr. 198, men på hagemøtet får du kjøpt den for kr. 150.

Velkommen!


Foto: Bilde av Tellef Lund er freidig tjuvlånt fra Eidsvoll Hagelags hjemmeside, og likeså er bilde av Morten Paulsen tjuvlånt fra facebooksiden 30 opplevelsesturer i Halden og Aremark.  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post202