Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

34 hageentusiaster på hagemessen!

Fra medlemsmøteneOpprettet av Hageselskapet Halden 20 april, 2009 21:42

Lørdag busset 34 medlemmer og andre hageinteresserte fra Halden og Aremark til hagemessa på Lillestrøm, for deretter å avslutte med befaring av hagene på Tøyen. Om det var godværet, opplevelsene og innkjøpene på turen eller at turen var gratis som førte til den gode stemningen skal være usagt, blide fjes preget i alle fall stemningen. Dette bekreftes av dette bilde hvor Sissi, Berit og Marit slapper av etter timer i messehallen. Bildet beviser også innkjøp av utstyr og blomster.

Det er ikke mange dager siden snøen forsvant på Tøyen, så utvalget av blomster var ikke så stort. Likevel, mange lekkerbiskener som en gjerne skulle hatt i egen hage ble registrert. På neste bilde granskes diverse løkplanter av et knippe deltakere.

Fjellhageområdet på Tøyen er kanskje den flotteste delen av anlegget. Ikke mye i blomst akkurat nå, men på dette bildet står en gruppe under et stort magnoliatre som kommer til å slå ut i full blomst om kort tid. Flere av oss bestemte oss for å gå til innkjøp av magnolia denne sesongen!

Et tips fra deltakerne på turen: Er du i Oslo, så stikk innom Botanisk hage på Tøyen. Der er det stadig noe nytt å se. I løpet av mai gjenåpner også drivhusene etter oppgradering.

Og hagelaget er fornøyd, to turdeltakere meldte seg inn som medlemmer påturen!

Med hilsen

Kjell Haugset

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post20