Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemskriv nr 3 2008

MedlemskrivOpprettet av Hageselskapet i Halden 31 jan., 2009 23:48

Kjære medlem!

September 2008

Sommerferien er over, og takket være gode naboer og gavmilde regnguder har hagen klart seg ganske så bra her i Løkkeveien. Nå vil vi ha sol og varme, tomatene holder på grønnfargen og plommene vokser i volum men ikke i smak. Men den trofaste soleiebusken, se bildet, blomstrer for andre gang i år.

Hagekonkurransen er over for i år, plantesalg og hagevandringer likeså. Nå er tida inne for innendørssysler, og her finner du det hagelaget har å by på i månedene framover. Håper mye faller i smak!

9. september vil Arne Kristiansen snakke om hvordan vi kan unngå plantesykdommer, og bekjempe dem hvis de først har slått til. Han jobber på Kalnes videregående skole, så han skulle vite hva han snakker om!

Årsmøtet finner sted 21. oktober kl. 18. Følgende saker er oppe:

  1. Valg av møteleder
  2. Presentasjon av årsmelding, regnskap for 2008 og forslag til budsjett for 2009
  3. Drøfting av arbeidsplan og budsjett for 2009
  4. Innkomne forslag
  5. Valg

Den som vil se saksdokumentene før årsmøtet tar kontakt med styret. Saker som medlemmer vil ha behandlet må sendes skriftlig til styret senest 1 måned før årsmøtet.

21. oktober kl. 19, etter årsmøtet, vil Solfrid Kvernsveen snakke om løkblomster. Tida er inne for å planlegge nest års løkblomstring, og her kommer tipsene.

18. november er det tid for det årlige fellesmøtet med urteklubben Borago. Nærmere informasjon kommer i avisa.

9. desember samles vi med pynting til jul som tema og julegrøt på menyen. Mer informasjon kommer.

20. januar 2009 tar vi en myk start på det nye året. Vi vil summere opp året som har gått, se på bilder medlemmene har tatt i løpet av året og diskutere opplegget for 2009.

Alle medlemsmøter starter kl 19.

Høsten er tid for studier, og i år tilbyr hagelaget en studiering med tema kryddervekster. Vi starter på Porsnes onsdag 22. oktober kl 19. Påmelding til Kjell Haugset. Kurset går over 5 kvelder.

De aller fleste medlemmene i Hageselskapet Halden mottar informasjon fra hagelaget via epost. Her vanker litt ekstrainformasjon og påminninger som vi ikke har mulighet til å sende ut pr. brev. Vil du komme på epostlista, si fra på adr. khaugset@frisurf.no

Hagelaget i Halden ønsker deg en god høst i hagen!

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post2