Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Praktisk innføring i nyttevekster - hos Elsa og Jens-Morten

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 26 april, 2014 00:47

Mandag 28. april kan alle hagelagsmedlemmer som er interessert i nyttevekster få praktisk innføring i dette populære fagfeltet i Kjærlighetsstien 12, hos Elsa og Jens-Morten Dannevig.

Hagen til Elsa og Jens-Morten utmerker seg både med sine nyttevekster og prydplanter, og ble for noen år siden kåret til vakreste hage i Halden.

Deltakerne vil få nyte synet av hagen, og få praktiske tips for bruk i egen nyttehage. Her er det noe å lære for alle, fra de ferskeste nybegynnere til de erfarne. Og så kan vi by på et spesielt eksotisk innslag.

Vårt japanske medlem, Hiroko Tsuiki, var nylig i Japan og tok med seg en mengde frøposer som hagelaget nå vil dele med interesserte. Det er planteslag som skal passe for vårt klima, men sorter vi ellers ikke får her. Hva med å prøve å dyrke egne soyabønner, japansk paprika, grønn pepper, oba eller andre spesialiteter?

Planen er at vi skal møtes i Kjærlighetsstien flere ganger gjennom sesongen, og følge utviklingen av de ulike planteslagene. Men altså, start mandag kl. 18.00

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post197