Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Velkommen til hagelagsmøte 11. februar - kl. 19.00

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 09 feb., 2014 15:20


Tommy Tønsberg gjester Halden hagelag førstkommende tirsdag, og han vil holde et foredrag om stauder og anleggelse av staudebed. Her blir det tips å få, både for den erfarne som ønsker å komplettere sin staudesamling, og den ferske som skal anlegge sitt første staudebed.


I følge spørreundersøkelsen som ble gjort i fjor, er stauder det enkelttemaet som flest hagelagsmedlemmer er opptatt av. Slett ikke rart det, for fra tidlig vår til sen høst kan staudene glede oss i hagen. Ikke nok med at de er flerårige, og kommer villig igjen år etter år, men de aller fleste er lettstelte og enkle å lykkes med, hvis de bare får oppfylt noen vekstkrav.

Tommy er gartner. Vi kjenner han som tidligere ansvarlig redaktør i Norges største hageblad - Norsk Hagetidend, og han jobbet i Hageselskapet i over 10 år. Han har gitt ut flere bøker, deriblant "Hageselskapet staudebok". Han er hagefotograf og populær foredragsholder.


I dag driver Tommy planteskolen "Garden Living" sammen med Kenneth Ingebretsen på gården på Holter i Nannestad - en planteskole som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitetshageutstyr.Velkommen førstkommende tirsdag kl. 19.00. Husk at møtene nå holdes på Tosterødberget videregående skole!


Bildene er freidig tjuvlånt fra hjemmesiden til Det Norske Hageselskap og Garden Livings facebook-side.

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post191