Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Velkommen til hagelagsmøte 14. januar - kl. 19.00

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 12 jan., 2014 05:09

Godt nytt år til alle hageglade!

foto: Marit Røed

Akkurat nå, tidlig lørdagskveld, kryper temperaturen ned mot nullpunktet og et lite snødryss dekker bakken. Uvant for oss, men YR påstår at det skal bli kaldt framover.
Da skulle det passe godt med et møte i hagelaget hvor vi får høre om hvordan vi skal sikre plantene våre et best mulig liv gjennom vinteren. Mange av oss mistet noen kjære planter sist vinter, og ønsker ingen reprise av det. Tirsdag kveld vil Johan Strand lære oss hvordan granbar og andre tiltak kan sikre vekstene gjennom en lunefull vinter. For det ser ut til å være en trend, vintrene blir mindre og mindre forutsigbare.

foto: Faye Lyseng

Men vi har også andre temaer på møtet. I høst svarte hele 63 av medlemmene i Halden og Aremark på spørreskjema fra fylket, og ingen andre lag nådde opp mot det. En liten gjennomgang av resultatene fra undersøkelsen vil bli gitt. Det nye styret i Halden hagelag fikk en rekke innspill til aktiviteter framover, noe som har satt sitt preg på programmet for 2014.

Og nettopp dette programmet vil bli gjennomgått. Det aller meste, så som temaer og foredragsholdere på hagemøtene, er fastlagt. Men vi er mottakelige for innspill om flere aktiviteter.

Det finnes altså mange gode grunner til å møte opp førstkommende tirsdag kl. 19.00. Husk at møtene nå holdes på Tosterødberget videregående skole!

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post190