Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

GOD JUL

MedlemskrivOpprettet av Redaktøren 21 des., 2011 23:16

Kjære medlem i Hageselskapet Halden

Om jula i Halden blir hvit eller grå, vi hagemennesker kan i alle fall glede oss over at vekstene i hagen ikke blir satt på den store prøven temperaturmessig denne jula. Personlig er jeg tvisynt når det gjelder holdningen til vinteren. Mildere klima, kanskje et opprykk en klimasone eller to, åpner for nye eksperimenter i hagen. På den annen side, snø og skiføre gir lys og velvære i ei mørk tid.

Dette er ting vi ikke har så stor kontroll over, best hadde det vært om vi ikke kunne påvirke det i det hele tatt. Det vi derimot har kontroll over, er hva hagelaget skal prøve å få ut av året 2012. Året som nå avsluttes mener jeg har vært det mest aktive i vår historie. Aldri har vi hatt så mange medlemmer, og det gledelige er at stadig flere deltar aktivt på de ulike arrangementene. Sentralt sliter Hageselskapet med nedgang i medlemstallet, så vi setter stor pris på at Halden går mot strømmen. Så hvordan holde denne trenden neste år? Med den kreativiteten eldre og nye medlemmer i styret viser, skal nok dette ordne seg.

For det første fyller vi, som det eldste hagelaget i Østfold, 85 år neste år. Vi lar oss ikke merke av denne høye alderen, dette betyr stor hagefest for medlemmene den 16. juni. Merk av i den nye almanakken med en gang!

Så skal vi på tur til Rogaland, til Flor og Fjære og mange av de andre severdighetene dette innholdsrike og varierte fylket kan by på. Mange har forresten ymtet frampå om ny tur til England. Dette planlegges til 2013, opplegg vil bli presentert tidlig neste år.

Temaene for medlemsmøtene spenner vidt, fra rhododendronjakt i Yunnanfjellene i Kina til fugler i hagen. Ny hagekonkurranse blir det ikke. Derimot skal vi få se nærmere på de hagene som gikk til topps i årets konkurranse. Og så er det plantesalg, og så er det………….

Det er derfor i en optimistisk tone at jeg vil ønske alle våre medlemmer

GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR

både i og utenfor hagen

Med julehilsen Kjell

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post155