Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemsskriv nr 4/2011

MedlemskrivOpprettet av Redaktøren 21 des., 2011 23:14
Kjære medlem i Hagelaget

November er så trist og grå, sies det. Men en runde i hagen siste novemberdag skulle motbevise det. Det blomstrer, vakre frø viser seg fram, og knopper for neste års blomstring ligger klar.

Vi har lagt bak oss et nytt årsmøte, og det nye styret er etablert. En god blanding av erfaring og friske tanker håper vi vil gi et tilbud som frister i året som kommer. Styre og andre verv fordeler seg på denne måten:

Styret består av

Kjell Haugset, leder, makje.haugset@gmail.com

Marianne L. Stokke, nestleder og sekretær, Marianne.Stokke@halden.net

Johan Strand, kasserer, johan.strand@gmail.com

Tor Lilleng, studieleder, tor.lilleng@halden-gs.no

May Liss Harseth, ansvarlig for Facebook, mayliss.harseth@gmail.com

Anne Merete Aspestrand, varamedlem, blaaklokke1952@hotmail.com

Nina Folmer, varamedlem, nina@henni-ingerior.no

I tillegg er Arild Bjørnsen redaktør for hjemmesida, apalmer@online.no

Nå begynner også programmet for neste år i hagelaget å bli klart. Oversikten for 2012 kommer i postkassen i slutten av januar. I dette skrivet skal vi fokusere på hva som skjer før den tid.

Tirsdag 6. desember (merk datoen!) kl 19 har vi vårt tradisjonelle julemøte med demonstrasjon av juledekorasjoner og servering av julegrøt. Denne gangen er det Anne-Lene Næss fra Kildebo Blomster som skal lære bort sine kunster. Marit garanterer god grøt med sunt, ekte smør!

Tirsdag 17. januar 2012 vil Eva Hennig vise bilder fra hagen sin, en hage som nå er viden kjent gjennom novemberutgaven av Hagetidend. Vi vil ta et tilbakeblikk på året som har gått, ikke minst vil Arild Bjørnsen vise noen bilder fra turen til England i mai. Regner med at mange da vil bli nysgjerrige på ny englandstur som planlegges for 2013. Og så vil vi presentere og diskutere programmet for 2012. Ett høydepunkt blir hagefest og feiring av at lokallaget er 85 år. Videre vil vi legge fram planer og motta innspill til tur til Flor og Fjære og andre severdigheter i Rogaland i mai. Som en oppfølging av gresskarmøtet i høst planlegger vi gresskarkonkurranse til sommeren, så her gjelder det om å klargjøre komposthaugen for gresskardyrking!

Så en påminning om Norsk Tippings grasrotandel. Er du bruker av Norsk Tipping, går automatisk 5% av spillebeløpet til Hageselskapet Halden ved å oppgi vårt organisasjonsnummer, 993902373 når du spiller. Og hagelaget vinner alltid!

Aldri har hagelaget i Halden hatt så mange medlemmer som nå, og styret håper at du vil ha stor glede av ditt medlemskap i det nye året, enten det er gjennom faglig påfyll i medlemsmøtene, inspirerende hagevandringer, sosialt samvær med likesinnede på turer og andre samlinger, eller økonomisk gevinst gjennom rabattordningene vi har i en rekke butikker i Halden. Rabatter får du hos Ekstrand Blomsterforretning, Kildebo Blomster, Lie Handelsgartneri, Monter Halden og Halden Resirkulering.

Hageselskapet ønsker deg ei riktig God jul og et Godt nytt år både som hageelsker og i sin alminnelighet!

Styret i Halden ved Kjell Haugset

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post154