Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

2-dagers tur til Sverige 15.-16. august 2009

NyheterOpprettet av Hageselskapet Halden 12 mars, 2009 22:19

Turen arrangeres i samarbeid med hagelagene i Borge og Skjeberg/Sarpsborg, og går til området Trollhättan-Lidkøping-Falkøping. Responsen på en uforpliktende rundspørring var svært stor, bortimot 70 interesserte inkludert over 30 fra Halden.

I år blir det altså tur!

Vi planlegger å besøke to privathager, et arboret, et stort hagesenter og stemningsfulle Åsle Tå med gamle småhus. Overnatting blir på Ronnums Herrgård ved Trollhättan. Nøyaktige kostnader er ikke klart før vi vet om vi trenger en eller to busser, men for medlemmer vil det totalt dreie seg om knapt 1.000 kr, for ikkemedlemmer noe over 1.000 kr. Enkeltrom øker prisen med ca 250 kr

Trykk her for å se bildene fra turen i 2007.

Er du interessert i å delta, så er det bindende påmelding (også den som tidligere har meldt forhåndsinteresse) til Kjell Haugset khaugset@frisurf.no eller til et annet styremedlem innen 15. juni. Basert på antall påmeldinger og transportløsning vil nøyaktig kostnad regnes ut. Frist for innbetaling er 1. juli. Alle påmeldte blir kontaktet med mer detaljer etter 15. juni. Skulle vi ikke få plass til alle, vil de som viste forhåndsinteresse ha prioritet.

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post15