Velkommen til Halden Hagelag!

Velkommen til Halden Hagelag!

Østfolds eldste hagelag, stiftet 11. april 1927.

"Det norske hageselskap skal arbeide for å bedre menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser."
* Til våre bilder * E-post til redaktøren * Facebook * Grønn kalender Halden * Grønn kalender HS

Medlemsmøte 19. september klokka 18

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 16 sep., 2017 11:58
Hei,


Da er vi igang igjen! Vil du høre en stor kapasitet på dyrking av sjeldne, eksotiske og lite hardføre planter møter du opp på Riisum tirsdag klokka 18. Ludvig Johansson holder foredraget "Välkommen til djungeln! Odla exotiskt i din trädgård." For Ludvig er ikke bare en plantesamler, han har skapt en unik hage av tomta si i Västerggötland. Han har også med seg sin utmerkete bok for salg på møtet.

Velkommen til en spesiell aften på Risum! Tirsdag klokka 18.


  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post238

Velkommen til hagelagsmøte tirsdag 25. april kl. 19.00

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 24 april, 2017 19:44
Vi er kommet til vårens siste hagelagsmøte, og tradisjonen tro legger vi vårmøtet til Lie Handelsgartneri sine lokaler.

Hagegartner Bjørg Lene Aasfeldt vil demonstrere og snakke om samplanting av sommerblomster. Bjørg jobber til vanlig som gartner i Halden kommune. Oppmøtet på disse møtene på Lie pleier å være godt, så det er lurt å ta med egen stol. Som vanlig blir det loddsalg og salg av kaffe og kaker.Det er litt uheldig at denne tirsdagen sendes "Min hage" på NRK1 fra Anne Merete Aspestrands hage i Aremark. Vi minner dere derfor om å sette på innspilling av programmet.


✿ Velkommen! ✿

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post236

Danmarkstur 2018

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 27 mars, 2017 17:58
Hei alle hagevenner!

Det blir ekstramøte på Risum 4.4. klokka 19. Lars Bjerke vil snakke om turen til Jylland 19-24.6, i 2018. Han tar oss med og viser bilder fra en rekke hager han har besøkt med base i Silkeborg. På møtet deler vi også ut turprogrammet med praktiske opplysninger i tillegg til omtale av alle hagene vi skal innom. Hvis du ikke alt har lastet det ned her allerede, da!  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post235

Tur med hagelaget 4.6!

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 23 mars, 2017 13:20
Vil du bli med til blomsterøya i Oslofjorden denne søndagen i juni? Da drar vi til Risholmen i Onsøy for å studere de meget rikholdige beplantningene på øya. Hovedvekten ligger på sjeldne og litt sarte busker og trær. På denne tida vil skogen på øya være dominert av Rhododendron i blomst. Meld deg på innen 12.4. til e-post johan.strand@gmail.com. Etter 12.4. vil jeg komme tilbake med enkeltheter om turen og hva du eventuelt må ut med. Antallet deltakere avgjør om vi leier en buss eller kjører selv.

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post234

Pelargonium

Årets programOpprettet av Halden Hagelag 12 mars, 2017 18:55
Nytt medlemsmøte 14. mars!


Programmet er tettpakket i år og kommende tirsdag tar vi i mot Anne Sørensen i kantima på Risum. Foredraget har hun kalt "Mine vakre Pelargoner" og vi ser fram til å bli bedre kjent med denne fascinerende og innholdsrike planteslekta. Det blir som vanlig utlodning, kaffe og kaker. Vel møtt til medlemsmøte i Halden hagelag!

  • Kommentarer(0)//www.hageselskapet-halden.org/#post233
Neste »